JULEKONSERT 09.12.18

"SNØFNUGG I DESEMBER"

Velkomen til ein magisk start på juletida når Valdres Sommersymfoni og Hemsingfestivalen inviterer til julekonsert i Tingnes kyrkje sundag 9. desember kl 18.00!

Samarbeidet mellom desse musikkfestivalane i Valdres starta i fjor med julekonsert i Aurdal kirke med stor suksess og ein fullsatt kyrkje. Felles julekonsert er no vorte ein årleg tradisjon, og i år inviterer dei kunstnerlege leiarane for kvar sin festival, Guro Kleven Hagen og Ragnhild Hemsing, med seg musikarvener til ny konsert i desembermånad.

Eldbjørg Hemsing, også kunstnarleg leiar av Hemsingfestivalen, er i Kina i denne perioda, så ho får diverre ikkje vore med.

 

I år har Guro og Ragnhild med seg følgjande musikarar:
 

Frida Fredrikke Waaler Wærvågen, cello
Frida Fredrikke har vokst opp med sommersymfonien og er i dag en internasjonalt anerkjent cellist. Hun har blant annet vært solo-cellist i det kongelige svenske operaorkester i Stockholm. Hun er også seksjonsleder i Ensemble Allegria. Hun har deltatt på flere store festivalscener, blant annet på Hemsingfestivalen.

Ole Christian Haagenrud, piano
Ole Christian har også lang fartstid i sommersymfonien som barn, og er i dag en av Norges mest lovende unge pianister. Han har vunnet flere priser og har spilt på flere presitsjetunge scener rundt om i Europa. 

Svein Erik Sagbråten, tenor
Svein Erik er født og oppvokst i Aurdal og har vært fast solist ved nasjonaloperaen siden 1994. Han har sunget flere hovedroller og er en ettertraktet solist

BILLETTAR TIL KONSERTEN:
 

Informasjon om Guro og Ragnhild:

Ragnhild Hemsing, fiolin
Ragnhild er født og oppvokst i Aurdal, og har vært en fast kursdeltaker på Valdres sommersymfoni. Hun driver, sammen med sin søster Eldbjørg, kammermusikkfestivalen Hemsingfestivalen, i Valdres hver vinter. Ragnhild debuterte med Bergen filharmoniske orkester allerede som 13 åring, og har siden opptrådt med en rekke nasjonalt og internasjonalt anerkjente orkester, og ved en rekke festivaler. Hun er en allsidig artist med et stort repertoar både inne folkemusikk og klassisk musikk. 

Guro Kleven Hagen, fiolin 

Guro er født og oppvokst i Fagernes og er i dag kunstnerisk leder for Valdres sommersymfoni. Guro er en internasjonalt ettertraktet solist og har spilt med de fremste orkestrene i Norge og Europa. Hun har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser og ble i 2018 ansatt, som Norges yngste konsertmester gjennom tidene, i Den Norske Opera og Ballett. 

major.jpg
sponsor_valdres.png
sponsor_ofk.png
sponsor_dextra.png
sponsor_kulturraadet.png
sponsor_hedda.png
sb1hv.png

Capricorn Offshore AS

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now